12 de juny de 2024

Avís legal

Titularitat del lloc web

robertfuster.cat, és un domini en internet el titular del qual és
Robert Fuster i Capilla, NIF: 19880478Z, Carrer Escalante, 17. 46183 – l’Eliana.

Robert Fuster i Capilla, mitjançant aquest espai web, posa a la disposició dels usuaris l’accès i utilització de serveis i informació referits tant al seu àmbit d’actuació com, si és el cas, proporcionats per tercers.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges i qualsevol altre material, és propietat de Robert Fuster i Capilla o de tercers que han autoritzat el seu ús.

La informació i els elements que hi ha en aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. Es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa de Robert Fuster i Capilla.

Termes i condicions d’ús

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol persona que hi accedisca i el faça servir. La condició d’usuari comporta la total acceptació de les condicions establertes en aquest Avís Legal i en les condicions especials que puguen establir-se per a determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d’ajustar la seua actuació a les condicions citades i a observar el que disposa la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que se’ls comuniquen.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar-ne autorització.

Robert Fuster i Capilla no és responsable del mal ús que els usuaris realitzen dels continguts del seu lloc web i es reserva el dret d’actualitzar, modificar, conservar, eliminar, o impedir l’accés a qualsevol contingut que aparega en el mateix o de tancar-lo sense previ avís.

Robert Fuster i Capilla no és responsable dels continguts situats fora de la seua web, en els llocs web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant enllaços situats en el lloc robertfuster.cat. En el cas de fòrums oberts o espais d’opinió en les seues pàgines web, Robert Fuster i Capilla no s’obliga a controlar les opinions o informacions abocades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions. Robert Fuster i Capilla no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessen derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Robert Fuster i Capilla, o com a conseqüència d’ajustaments o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Robert Fuster i Capilla.