12 de juny de 2024

Jo

Vaig nàixer a la platja de Llevant (o del Cabanyal o de les Arenes o… en aquest pobre País nostre hi ha massa coses que no sabem com anomenar-les) i sempre estaré agraït a la meua família perquè van tindre amb mi el detall de ser normals i parlar-me en valencià en un temps que això ja no era tan habitual.

Vaig viure la meua infantesa i joventut al Grau i, després d’alguns anys a Algirós, vaig vindre a l’Eliana, on ja fa més de vint anys que visc. Així que soc grauer i elianer.

Soc doctor en Matemàtiques per la Universitat de València i he estat professor de la Universitat Politècnica de València (a l’autèntica UPV, no sé perquè els bascos d’entesten a anomenar «UPV» l’EHU) durant trenta-set anys, on vaig tindre l’honor d’apadrinar i llegir la laudatio en la Investidura d’Enric Valor com a Doctor Honoris Causa.

He publicat diversos articles de recerca i llibres d’orientació docent, a més de ser editor de les actes de les jornades docents i de les jornades d’investigació del Departament de Matemàtica Aplicada de la UPV.

Soc membre del Centre d’Estudis Locals (CEL) de l’Eliana i coeditor del butlletí del CEL, CEL Obert, publicació en la qual m’encarregue de la revisió lingüística i de la versió digital.